Naslovna   |   Mapa sajta   |   Kontakt
Novosti i obaveštenja

Prijava korisnika

Usluge

uslugeBudite u toku sa najnovijim propisima i zakonskom regulativom!

 

U današnje vreme, kada državne i medjunarodne institucije svakodnevno objavljuju veliki broj propisa, zakona i ostalih akata koji direkno ili indirektno utiču na poslovanje kompanija, sve je teže pronaći pravu informaciju kako bi se donela adekvatna poslovna odluka.
Ne posedovati pravu informaciju u pravom trenutku predstavlja jedan od najvećih problema u savremenim uslovima poslovanja.
Poslovni portal novipropisi.com Vam pomaže da ne tragate za informacijama, već da u svakom trenutku brzo i jednostavno pronadjete odgovor za sva Vaša pitanja u vezi pravne regulative i važećih propisa.
Naša kompanija Vam pruža rešenje koje pored sigurnosti, kvaliteta i efikasnosti nosi i komponentu ekonomičnosti odnosno kvalitetne investicije.
Usluge portala novipropisi.com koriste preduzetnici, direktori, pravne službe, sudovi, državni organi, javne institucije, advokati i sva druga pravna i fizička lica koja u svakodnevnom radu imaju potrebu za direktnim ili indirektnim poznavanjem pravne i finansijske regulative.
Putem portala novipropisi.com možete pratiti objavljivanje novih zakona, pravilnika, odluka, uredbi,… kao i izmene i dopune ranije objavljenih propisa za sve delatnosti i sve oblasti.
Svakodnevno ažuriranje sadržaja, kao i veliki broj registrovanih korisnika, najbolja je potrvda da je portal novipropisi.com Vaš siguran partner i vodič na putu uspeha!
Cena godišnje pretplate za korišćenje portala www.novipropisi.com iznosi 12.990 dinara za uplate iz Srbije, odnosno €150 za uplate iz inostranstva.

 

Specijalna Ponuda:

Godišnja pretplata za sve korisnike Informacionog Servisa Tender (www.tenderi.com) i sve članove poslovnog sistema Best Business Solutions iznosi 8.000 dinara.

Sve cene su iskazane bez PDV-a.

Copyright © 2001- Cloud Telecommunications d.o.o.   •   Sva prava zadržana.